Ce spun clienţii noştri

Gabriel N.

"Scara si apoi mobilierul pentru living, cu barul sculptat, arata chiar mai bine decat mi-am imaginat pe parcursul proiectarii. Colaborarea cu echipa SpiralWood a fost excelentă si am apreciat seriozitatea si grija pentru detaliu.

Recomand cu încredere!"

Manager

Marian O.

"Am intalnit compania la o expozitie de profil si am demarat discutiile pentru realizarea unei scari interioare deosebite. Atunci cand a fost momentul oportun am discutat la fata locului cu reprezentatul societatii si am pornit la lucru. Ne exprimam satisfactia si le multumim pentru promptitudine in proiectare, executie si montajul lucrarii. Este exact modul de lucru pe care ni l-am dorit, iar la sfarsit am admirat impreuna, furnizor si beneficiar, calitatea pieselor instalate in locuinta noastra.
Multumim inca o data!"

Antreprenor

Csenge B.

"Am comandat de la SpiralWood scara si mobila pentru livingul meu. Stiam ca o sa arate bine, pentru ca prietenii mei mi-au spus ca mobila din lemn masiv ce au si ei, este minunata.

Multumim echipei pentru ideile proiectate, executia si montajul pieselor"

Economista

 

Tradiție transmisă prin 3 generații


Produsele cu un design unic si aspect deosebit de atragator, iesite din comun ale firmei sangeorgene pot fi intalnite la fiecare mare targ de specialitate din tara. Dar si cei care nu au prilejul sa le vada in toata originalitatea lor pe standuri, raman uimiti – accesand portalul www.spiralwood.ro – de fantezia si indrazneala in proiectare a creatorului acestor produse, gama lor intinzandu-se de la scari pana la mobilier.

află mai mult
Puncte de vânzare

Puncte de vânzare

EUROPA
SUA
ASIA