» Horeca » Mobila Bar din Lemn masiv
  • Mobila Bar din Lemn masiv
  • Mobila Bar din Lemn masiv
  • Mobila Bar din Lemn masiv

Mobila Bar din Lemn masiv

Pentru o ambianta placuta si linistitoare a unui bar al unui hotel, restaurant sau pur si simplu pentru o sufragerie inacapatoare va recomandam mobila pentru bar, creata de mesterii tamplari de la SpiralWood.

Acest mobilier este perfect pentru amenajari interioare ale unor hoteluri, cabane, pensiuni, restaurantre sau baruri rustice/clasice.

Aceasta mobila se poate integra si in ambianta unei case de lemn.

Jocul functionalitatii si al esteticii se impune prin prezenta sculpturilor si al coloanelor in forma de spirala create de mainile cu har ale mesterilor nostri.

Imaginatia dumneavoastra este singura limita, astfel modelul sculpturilor si culoarea mobilei din lemn masiv de fag poate fi modificata la cererea dumneavoastra. De asemenea, puteti alege dintr-o gama variata de materie prima, lemnul masiv de fag nu este materia prima obligatorie.

De asemenea pe langa mobilierul de bar va putem oferi si un bufet in stil vintage, ideal pentru pastrarea paharelor din sticla si vaselor din portelan; la alegerea dumneavoastra putem realiza si un suport de vinuri elegant.

Clientii dumneavoastra se vor fideliza instantaneu pentru ca vor iubi noua ambianta creata de mesterii nostri cu ajutorul creativitatii si imaginatie dumneavoastra.

Alegeti cu maxima incredere SpiralWood.

Solicită informaţii